ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗ

2023-01-14 09:48

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισες, Συνάδελφοι

Ο νέος Χρόνος βρήκε το τμήμα της Διανομής με αυξημένες της ανάγκες παραγωγής με αποτέλεσμα να υπάρχει συνεχής πίεση για καθημερινή υπερωριακή απασχόληση και απασχόληση τις Κυριακές. Προφανώς για το λόγο αυτό την περασμένη Παρασκευή επισκέφθηκε το χώρο ο Διευθυντής της Διανομής με σκοπό να μιλήσει στους εργαζόμενους.  Η πλειοψηφία των εργαζομένων είδε θετικά την κίνηση γιατί θα μπορούσε να μεταφέρει προσωπικά στη διεύθυνση τα λειτουργικά προβλήματα  της αποθήκης.

Ο Διευθυντής μιλώντας τελικά μόνο στο μισό προσωπικό (στο άλλο μισό δεν καταδέχτηκε να μιλήσει)  προσπάθησε να εκφοβίσει τους συναδέλφους με σκοπό την αύξηση της παραγωγικότητας τους, ενώ θέλησε να μεταφέρει εξολοκλήρου τα προβλήματα που αντιμετώπισε η αποθήκη το προηγούμενο διάστημα στους εργαζόμενους. Και όταν κάποιοι εργαζόμενοι θέλησαν να του απαντήσουν τους σταμάτησε λέγοντας ότι δεν ήρθε για να κάνει διάλογο μαζί τους, γιατί προφανώς η διεύθυνση της αποθήκης δεν θεωρεί τους απλούς εργαζόμενους άξιους συνομιλητές της.

Δεν θέλησε να ακούσει από τους ίδιους τους εργαζόμενους αυτά που συνεχώς μεταφέρει το Σωματείο μας στη Διεύθυνση του τμήματος χωρίς αυτή να έχει διορθώσει κανένα από τα προβλήματα  που υπάρχουν στην αποθήκη από την αρχή της ενιαίας Διανομής.

Το ότι οι εργαζόμενοι εργάζονται κάτω από δύσκολες συνθήκες χωρίς να υπάρχουν συγκεντρωτικοί διάδρομοι και χώρος αποθήκευσης έτοιμου, γεγονός που δημιουργεί και προβλήματα ασφαλείας μιας και υπάρχει πολύ περιορισμένος χώρος για να κινούνται οι εργαζόμενοι και τα Κλαρκ. Το ότι οι συνάδελφοι κάτω από τη συνεχή πίεση των  προϊσταμένων, βάζουν σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα δουλεύοντας σε διαδρόμους ταυτόχρονα με ένα ή πολλές φορές και με δύο Κλαρκ.

Να θυμίσουμε λοιπόν στον Διευθυντή του τμήματος ότι παρά τις δύσκολες συνθήκες οι συνάδελφοι ανταποκρίνονται για μια ακόμη φορά βάζοντας πλάτη για να εξομαλυνθεί και αυτή η κατάσταση.

Προφανώς του διαφεύγει ότι η πλειοψηφία αυτών των εργαζομένων είναι στην εταιρεία πάνω από 15 με 20 χρόνια  και είναι οι ίδιοι που κράτησαν ολόκληρο τον όμιλο όρθιο μιας και κράτησαν τα τμήματα διανομής και επικόλλησης κερδοφόρα. Ξεχνάει ότι έμειναν εδώ να παλέψουν όταν οι περισσότεροι διευθυντές εγκατέλειπαν το καράβι που βούλιαζε.

Συναδέλφισες, Συνάδελφοι

μη σκύβετε το κεφάλι, μην τους φοβάστε, αυτό θέλουν. Με την δουλειά σας  παίρνουν τα μπόνους τους, με την δουλειά σας βγάζουν τα κέρδη τους. Αγνοήστε αυτούς  που θέλουν να σας διχάσουν, είναι απέναντι σας. Ενωθείτε, συσπειρωθείτε γύρω από το  σωματείο μας, όλοι μαζί δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

 

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος                                                       Ο Γραμματέας

Παπαθεοχάρης Στέφανος                                     Μακροδημήτρης Γιάννης

Κατεβάστε την ανακοίνωση σε pdf

Πίσω

Επαφή

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΑΜΑΡ

Μ. Φριζή 10 - ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΥΒΟΙΑΣ - 34100

48ο χιλ. Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ, ΑΥΛΩΝΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

6944603856

Σωματείο Εργατουπαλλήλων ΦΑΜΑΡ

Υλοποιήθηκε από Webnode