ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

2017-12-06 21:00

ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Συνάδελφοι στα δύσκολα αυτά μνημονιακά χρόνια που περνάει η πατρίδα μας και ο λαός μας, η αγάπη και η αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας γίνεται πιο αναγκαία από ποτέ. Αυτά τα Χριστούγεννα οι εργαζόμενοι της ΦΑΜΑΡ εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και την αγάπη μας στηρίζοντας τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου.

Η Κιβωτός του Κόσμου είναι μια οργάνωση που σκοπό έχει να στηρίξει όσα περισσότερα παιδιά μπορεί από τη φτώχια και την εγκατάλειψη και να τους δώσει τα εφόδια που χρειάζονται ώστε «να σταθούν στα πόδια τους».

Φέτος ας βιώσουμε το πνεύμα των ημερών, ας κάνουμε πράξη την αγάπη μας, ας σταθούμε δίπλα σε αυτά τα παιδιά, προσφέροντας τους από το υστέρημα μας, είδη πρώτης ανάγκης: τρόφιμα μακράς διάρκειας (γάλα εβαπορέ, λάδι, ρύζι, αλεύρι, όσπρια, σάλτσα τομάτας, είδη πρωινού, άνθος αραβοσίτου, αλάτι, ξύδι), καθαριστικά και απολυμαντικά γενικής χρήσης (μαλακτικό - απορρυπαντικό ρούχων), είδη προσωπικής φροντίδας (σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες), είδη οικιακής χρήσης (αλουμινόχαρτο, διάφανη μεμβράνη, σακούλες απορριμάτων), χαρτικά (χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας), ρούχα, βιβλία, παιχνίδια και χρήματα τα οποία θα μπουν σε κουμπαρά της Κιβωτού.
 

Τη Τετάρτη 13/12 στις ώρες των διαλλειμάτων για τη πρωινή βάρδια και στις 13.30 – 14.00 για την απογευματινή βάρδια                                                                                                                                                   

θα βρίσκονται μέλη της διοίκησης του Σωματείου μας στη τραπεζαρία για να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε την ωραία αυτή προσπάθεια

Μια προσπάθεια από τους εργαζομένους της ΦΑΜΑΡ για να δώσουμε στα παιδιά μια νότα αγάπης και αισιοδοξίας.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Το Δ.Σ. του σωματείου

Πίσω

Επαφή

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΑΜΑΡ

Μ. Φριζή 10 - ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΥΒΟΙΑΣ - 34100

48ο χιλ. Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ, ΑΥΛΩΝΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

6944603856

Σωματείο Εργατουπαλλήλων ΦΑΜΑΡ

Υλοποιήθηκε από Webnode