ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

2017-04-05 12:05

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΑΜΑΡ μαζί με το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ, θέλουμε να σας καλέσουμε  σε μία προσπάθεια  αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και αγάπης προς τους συνανθρώπους μας τις άγιες ήμερες αγάπης που έρχονται, ώστε να  καλυφθούν βασικές ανάγκες σε οικογένειες ανέργων με μικρά παιδιά  αλλά  και άστεγους, δείχνοντας έτσι για μια ακόμη φορά το κοινωνικό μας πρόσωπο σε ανθρώπους που τέτοιες ειδικά ημέρες το έχουν μεγάλη ανάγκη.

 

Θα θέλαμε όλοι μαζί, αλλά και ο καθένα μας ξεχωριστά από το υστέρημα του να βοηθήσει στην προσπάθεια αυτή με τρόφιμα μακράς διάρκειας (όσπρια, ζυμαρικά, γάλα, κονσέρβες, ελαιόλαδο, τοματοπολτό, αλεύρι, είδη προσωπικής υγιεινής κ.α)  αλλά και με χρήματα τα οποία θα δοθούν σε supermarket για δωροεπιταγές των 20 ευρώ και θα διανεμηθούν αναλόγως  σε κάθε οικογένεια ώστε να μπορούν να ψωνίσουν ότι  θεωρούν απαραίτητο και χρήσιμο για εκείνους.

 

Μια προσπάθεια από τους εργαζομένους της ΦΑΜΑΡ μαζί με το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας για να δώσουμε σε μερικές οικογένειες μια νότα αισιοδοξίας.

 

Την  Μ.ΤΕΤΑΡΤΗ θα βρίσκονται μέλη της διοίκησης του Σωματείου μας στην τραπεζαρία του εργοστασίου της ΦΑΜΑΡ 48 από τις 10:00 πμ έως 15:00 μμ για να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε την ωραία αυτή προσπάθεια.

 

Σας περιμένουμε όλους με σκέψη, αγάπη και αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο μας  και σύνθημα μας « Άστεγοι για λίγο, συνάνθρωποι μας για πάντα»

Πίσω

Επαφή

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΑΜΑΡ

Μ. Φριζή 10 - ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΥΒΟΙΑΣ - 34100

48ο χιλ. Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ, ΑΥΛΩΝΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

6944603856

Σωματείο Εργατουπαλλήλων ΦΑΜΑΡ

Υλοποιήθηκε από Webnode