ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

2023-03-03 15:26

 

Συναδέλφισες – Συνάδελφοι

Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από το τραγικό συμβάν που έπληξε τη χώρα μας στα Τέμπη, και μας έκανε να θρηνούμε τις ζωές εργαζομένων, επιβατών, νέων παιδιών που έφυγαν από κοντά μας κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες. Καμμιά λέξη δεν είναι ικανή να περιγράψει το πόνο που αισθάνεται η Ελληνική κοινωνία.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στις οικογένειες των θυμάτων και τους υποσχόμαστε ότι ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ.

Δεν θα ξεχάσουμε ότι ο τρόπος που έφυγαν από κοντά μας όλες αυτές οι ζωές δεν ήταν ατύχημα, ούτε ανθρώπινο λάθος, όπως προσπαθεί να μας πείσει η κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια τους στα Μ.Μ.Ε, αλλά ήταν ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.

Για το λόγο αυτό το Σωματείο μας συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα που συνεχίζουν οι συνάδερφοι μας εργαζόμενοι στους σιδηροδρόμους για να γίνουν πράξη όλα τα μέτρα που χρειάζονται ώστε να υπάρχει πλήρη ασφάλεια για τους εργαζόμενους και τους πολίτες στις μετακινήσεις με τα τραίνα. Μέτρα που τα σωματεία των σιδηροδρομικών εδώ και χρόνια ζητάνε με αγωνία να πραγματοποιηθούν, αλλά συγκρούονται με την κυβερνητική αδιαφορία, και τη δίψα τους για κέρδη.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους της ΦΑΜΑΡ να συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν τα Σωματεία των Σιδηροδρομικών, την Κυριακή 5 Μαρτίου, στις 11 το πρωί στην πλατεία Συντάγματος, ώστε να αποδώσουμε φόρο τιμής στους αδικοχαμένους συμπολίτες μας, να δηλώσουμε πως δεν θα μείνουμε αδιάφοροι θεατές και σε αυτό το προμελετημένο έγκλημα και να βροντοφωνάξουμε.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!! ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΤΟΥΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ                ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Κατεβάστε την ανακοίνωση σε pdf

Πίσω

Επαφή

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΑΜΑΡ

Μ. Φριζή 10 - ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΥΒΟΙΑΣ - 34100

48ο χιλ. Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ, ΑΥΛΩΝΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

6944603856

Σωματείο Εργατουπαλλήλων ΦΑΜΑΡ

Υλοποιήθηκε από Webnode