ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

2019-03-19 17:45

Κατεβάστε τη λίστα από εδώ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ενημερώνουμε την επέκταση για ένα ακόμη χρόνο του εκπτωτικού προγράμματος που  δημιουργήσαμε το Σωματείο μας σε  συνεργασία  με τον  Εμπορικό  &  Βιομηχανικό Σύλλογο  Χαλκίδας μαζί με τα καταστήματα της Χαλκίδας για τους εργαζόμενους της ΦΑΜΑΡ. Το πρόγραμμα έχει στόχο να δώσει κίνητρο στους εργαζόμενους της  ΦΑΜΑΡ για στήριξη της τοπικής  αγοράς μέσω εκπτώσεων  που δίνουν τα καταστήματα, όσο και τη τόνωση της τοπικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας της Χαλκίδας.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

Την νέα λίστα των καταστημάτων με το ποσοστό έκπτωσης  που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, οι εργαζόμενοι θα  την  προμηθευθούν  από  το  σωματείο  μας. Η κάρτα παραμένει η ίδια.

Την έκπτωση επί της αναγραφόμενης τιμής των προϊόντων δικαιούνται οι εργαζόμενοι με την επίδειξη της εκπτωτικής κάρτας στα καταστήματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και θα πραγματοποιήσουν τις αγορές τους.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο ότι η κάρτα είναι ονομαστική και χρήση αυτής μπορεί να κάνει μόνο ο εργαζόμενος και η οικογένεια του καθώς και το ότι η έκπτωση της κάρτας δεν ισχύει τις επίσημες νομοθετημένες εκπτωτικές περιόδους των καταστημάτων.

Η διάρκεια του προγράμματος θα είναι μέχρι το τέλος του Μαρτίου του 2020 και ευχή όλων μας είναι το πρόγραμμα να εκπληρωθεί με οφέλη για όλους τους συμμετέχοντες σε αυτό ώστε το πρόγραμμα να ανανεωθεί με αυξημένες συμμετοχές το επόμενο έτος.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                  Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ                                      ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Κατεβάστε τη λίστα από εδώ

Πίσω

Επαφή

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΑΜΑΡ

Μ. Φριζή 10 - ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΥΒΟΙΑΣ - 34100

48ο χιλ. Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ, ΑΥΛΩΝΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

6944603856

Σωματείο Εργατουπαλλήλων ΦΑΜΑΡ

Υλοποιήθηκε από Webnode