ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΑΜΑΡ 2023

Κατεβάστε τη λίστα με τα καταστήματα

ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΑΜΑΡ 2023

Αγαπητές Συναδέλφισες-οι

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση του εκπτωτικού προγράμματος που  δημιουργήσαμε με τη προσφορά του Εμπορικού  &  Βιομηχανικού Συλλόγου  Χαλκίδας και των καταστημάτων της Χαλκίδας σε  συνεργασία με το Σωματείο μας , για τους εργαζόμενους της ΦΑΜΑΡ. Το πρόγραμμα έχει στόχο να δώσει κίνητρο στους εργαζόμενους της  ΦΑΜΑΡ για στήριξη της τοπικής  αγοράς μέσω εκπτώσεων  που δίνουν τα καταστήματα, όσο και τη τόνωση της τοπικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας της Χαλκίδας.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

Την νέα λίστα των καταστημάτων με το ποσοστό έκπτωσης  που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, οι εργαζόμενοι θα  την  προμηθευθούν  από  το  Σωματείο  μας ή μπορούν να την κατεβάσουν από το site μας. Η εκπτωτική κάρτα παραμένει η ίδια. Όσοι συνάδελφοι δεν έχουν ή την έχουν χάσει μπορούν να προμηθευθούν καινούργια από τα μέλη της διοίκησης του Σωματείου μας.

Την έκπτωση επί της αναγραφόμενης τιμής των προϊόντων δικαιούνται οι εργαζόμενοι με την επίδειξη της εκπτωτικής κάρτας στα καταστήματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και θα πραγματοποιήσουν τις αγορές τους.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο ότι η κάρτα είναι ονομαστική και χρήση αυτής μπορεί να κάνει μόνο ο εργαζόμενος και η οικογένεια του καθώς και το ότι η έκπτωση της κάρτας δεν ισχύει τις επίσημες νομοθετημένες εκπτωτικές περιόδους των καταστημάτων.

Η διάρκεια του προγράμματος θα είναι έως την επόμενη ανανέωση και ευχή όλων μας είναι το πρόγραμμα να εκπληρωθεί με οφέλη για όλους τους συμμετέχοντες σε αυτό ώστε το πρόγραμμα να ανανεωθεί με αυξημένες συμμετοχές το επόμενο έτος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ                        ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Κατεβάστε τη λίστα με τα καταστήματα

Κατεβάστε την ανακοίνωση σε pdf