ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ

2019-11-14 09:18

Συνάδελφοι

Η εργασία με ασφάλεια στους εργασιακούς χώρους είναι ένα από τα βασικότερα δικαιώματα μας και η συμμετοχή μας στην άσκηση και διατήρηση αυτού του δικαιώματος πρέπει είναι η σημαντικότερη επιδίωξη όλων μας.

Για αυτό δημιουργούμε Επιτροπές Υγιεινής και Ασφάλειας, ώστε να συμβάλουμε και συλλογικά στην διαρκή προσπάθεια που χρειάζεται για να εργαζόμαστε χωρίς το κόστος να είναι η σωματική μας ακεραιότητα.

Τη Πέμπτη 28/11 για το κέντρο διανομής στη Θήβα και τη Τετάρτη 4/12 για το εργοστάσιο του Αλίμου θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη Επιτροπών Υγιεινής και Ασφάλειας των Εργαζομένων (ΕΥΑΕ).

Οι εκλογές θα γίνουν στους χώρους διαλειμμάτων των εργαζομένων και οι συνάδελφοι της πρωινής βάρδιας θα μπορούν να ψηφίσουν τις ώρες των διαλειμμάτων τους ενώ οι συνάδελφοι της απογευματινής βάρδιας κατά τη προσέλευση τους στο εργοστάσιο πριν την έναρξη της βάρδιας τους (14.00).

Οι συνάδελφοι που θέλουν να δηλώσουν υποψηφιότητα για μέλη της Επιτροπής ή για εφορευτική επιτροπή μπορούν να το κάνουν έως την Δευτέρα 25/11.

Η συμμετοχή όλων των συναδέλφων είναι σημαντική. Είναι σημαντικό να εκλέξουμε συναδέλφους που θα μας εκπροσωπήσουν επάξια και θα συμβάλλουν με τη παρακολούθηση των προβλημάτων και με τις προτάσεις τους για βελτίωση των συνθηκών εργασίας, ώστε να μην έχουμε κανένα εργατικό ατύχημα.

Οι δηλώσεις υποψηφιότητας μπορούν να γίνουν στο mail του σωματείου (somateiofamar@gmail.com), με μήνυμα στη σελίδα του σωματείου στο Facebook (sef48), στο τηλέφωνο 6944603856  ή στα μέλη του ΔΣ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ                        ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Κατεβάστε την ανακοίνωση

 

Πίσω

Επαφή

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΑΜΑΡ

Μ. Φριζή 10 - ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΥΒΟΙΑΣ - 34100

48ο χιλ. Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ, ΑΥΛΩΝΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

6944603856

Σωματείο Εργατουπαλλήλων ΦΑΜΑΡ

Υλοποιήθηκε από Webnode