ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2015 - ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΟ ΜΥΤΙΚΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

2015-12-20 20:00

 

Συνάδελφοι, τα Χριστούγεννα είναι γιορτή αγάπης και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας. Αλληλεγγύη που στα δύσκολα χρόνια που περνάμε σαν χώρα γίνεται ακόμα πιο αναγκαία για τα παιδιά μας, έτσι ώστε να τους χαρίσουμε χαρά στις ψυχές τους και χαμόγελο στα χείλη τους που τόσο πολύ το έχουνε ανάγκη.

 

ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ

 

Στον Μύτικα Χαλκίδας λειτουργεί Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας του Χαμόγελου του Παιδιού που φιλοξενεί και σιτίζει 17 παιδιά (11 αγόρια και 6 κορίτσια) ηλικίας από 8 έως 16 ετών που οι οικογένειες τους χρειάζονται στήριξη λόγω οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων. Ο σκοπός είναι, σε συνεργασία με τις οικογένειες, να στηρίξει τα παιδιά αυτά ώστε να μη στερούνται βασικά πράγματα όπως την εκπαίδευση, την τροφή, την ένδυση, την υγιεινή, την ιατροφαρμακευτική φροντίδα κ.α., που είναι βασικά για την σωματική, πνευματική και συναισθηματική τους ανάπτυξη και προσπαθεί να τους προσφέρει μία αξιοπρεπή ανατροφή.

 

 

Φέτος ας βιώσουμε το πνεύμα των ημερών, ας κάνουμε πράξη την αγάπη μας, ας σταθούμε δίπλα σε αυτά τα παιδιά, προσφέροντας τους από το υστέρημα μας, είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα μακράς διάρκειας, Γάλα εβαπορέ, λάδι, Ρύζι, Αλεύρι, Όσπρια, Σάλτσα τομάτας, Είδη πρωινού, Άνθος αραβοσίτου, Αλάτι, Ξύδι, καθαριστικά και απολυμαντικά γενικής χρήσης, μαλακτικό - απορρυπαντικό ρούχων, Είδη προσωπικής φροντίδας (σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες), Είδη οικιακής χρήσης (αλουμινόχαρτο, διάφανη μεμβράνη, σακούλες απορριμμάτων), Χαρτικά (χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας), ρούχα, βιβλία, παιχνίδια και χρήματα τα οποία εμείς θα τους τα ψωνίσουμε ότι χρειάζονται.

 

 

Τη Τετάρτη 23/12 στις ώρες των διαλλειμάτων για τη πρωινή βάρδια και στις 13.30 – 14.00 για την απογευματινή βάρδια θα είμαστε στη τραπεζαρία για να συγκεντρώσουμε τα είδη. Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

 

 

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Πίσω

Επαφή

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΑΜΑΡ

Μ. Φριζή 10 - ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΥΒΟΙΑΣ - 34100

48ο χιλ. Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ, ΑΥΛΩΝΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

6944603856

Σωματείο Εργατουπαλλήλων ΦΑΜΑΡ

Υλοποιήθηκε από Webnode