ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ

2022-09-08 10:58

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Σωματείο μας στέλνει τους αγωνιστικούς του χαιρετισμούς σε όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στις δίωρες στάσεις εργασίας στις εγκαταστάσεις της ΦΑΜΑΡ σε Αυλώνα, Θήβα, Ανθούσα και Άλιμο, ξεπερνώντας τις πιέσεις, τους φόβους και τις οικονομικές τους δυσκολίες.

Οι συνάδελφοι ανταποκρίθηκαν μαζικά στο κάλεσμα του Σωματείου μας, σε ποσοστό που ξεπέρασε το 90% στους χώρους παραγωγής και στείλανε ένα μήνυμα ενότητας και αγωνιστικής διάθεσης στη διοίκηση της εταιρείας. Δείγμα της διάθεσης αυτής είναι η καθολική συμμετοχή των συναδέλφων εξουσιοδοτώντας το Σωματείο μας για περαιτέρω δράσεις.

Αποτέλεσμα αυτής της συμμετοχής είναι το κάλεσμα της εταιρείας για συνέχιση της διαβούλευσης σχετικά με τα δίκαια αιτήματα μας.

Συναδέλφισες – Συνάδελφοι τίποτα δεν μας χαρίζεται. Με τους αγώνες μας κερδίσαμε τη συνέχιση των συζητήσεων με την εταιρεία. Συνεχίζουμε δυναμικά και μένουμε σε εγρήγορση. Όλοι μαζί ενωμένοι με το Σωματείο μας και τη στήριξη της Ομοσπονδίας μας θα καταφέρουμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες εργασίας μας στη ΦΑΜΑΡ.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος                              Ο Γραμματέας

Παπαθεοχάρης Στέφανος                  Μακροδημήτρης Γιάννης

Κατεβάστε την ανακοίνωση σε pdf

Πίσω

Επαφή

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΑΜΑΡ

Μ. Φριζή 10 - ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΥΒΟΙΑΣ - 34100

48ο χιλ. Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ, ΑΥΛΩΝΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

6944603856

Σωματείο Εργατουπαλλήλων ΦΑΜΑΡ

Υλοποιήθηκε από Webnode