ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

2017-09-12 08:46

Συνάδελφοι

Το ΔΣ του σωματείου μας ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς εύχεται στους συναδέλφους και στα παιδιά τους καλή αρχή και καλή δύναμη  στη χρονιά που ξεκίνησε καθώς και τα συγχαρητήρια μας στα παιδιά των συναδέλφων που περάσανε σε σχολές ανωτέρας και ανώτατης εκπαίδευσης, με τις ευχές μας για καλές σπουδές.

Με την ευκαιρία να υπενθυμίσουμε στους συναδέλφους μας για την άδεια σχολικής παρακολούθησης που δικαιούνται και που προβλέπετε από το άρθρο 4 της  ΕΓΣΣΕ 2008-2009:

Για κάθε παιδί ηλικίας µέχρι 16 ετών που είναι µαθητής (-τρια), οι εργαζόµενοι γονείς δικαιούνται να απουσιάζουν, χωρίς περικοπή των αποδοχών τους και µετά από άδεια του εργοδότη, ορισµένες ώρες ή ολόκληρη την ηµέρα από την εργασία τους, µέχρι τη συµπλήρωση τεσσάρων (4) εργάσιµων ηµερών κάθε ηµερολογιακό έτος, συνολικά και για τους δύο γονείς, προκειµένου να παρακολουθήσουν τη σχολική επίδοση του παιδιού.

Σχετική διευκρινιστική επιστολή  για την άδεια σχολικής παρακολούθησης έχει σταλεί  από τη ΓΣΕΕ στην ομοσπονδία μας η οποία υπάρχει αναρτημένη στους πίνακες ανακοινώσεων μας, στο site του σωματείου μας και έχει σταλεί και στα γραφεία προσωπικού της εταιρείας. Όποιος συνάδελφος έχει κάποια απορία ή κάποιο πρόβλημα σχετικά  με τη χορήγησή της άδειας να απευθυνθεί στο ΔΣ του σωματείου μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ                    ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

59. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.pdf (689686)