ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΛΑΡΚΟ

2022-02-07 15:23

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΛΑΡΚΟ

Μετά από συνάντηση των επιχειρησιακών σωματείων της ΛΑΡΚΟ με τους αρμόδιους υπουργούς, η κυβέρνηση ξεκαθάρισε πως μέσα στο Φεβρουάριο θα απολυθούν όλοι οι εργαζόμενοι ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει και να φύγουν από τις κατοικίες της ΛΑΡΚΟ που μένουν.

Προκειμένου να ικανοποιήσει τα συμφέροντα και τις επιθυμίες των επενδυτών – επίδοξων αγοραστών της  ΛΑΡΚΟ, η κυβέρνηση δείχνοντας τη χειρότερη κοινωνική αναλγησία της πετάει στο δρόμο κυριολεκτικά τους βαρίδια - εργαζόμενους που όλα αυτά τα χρόνια έχουν στηρίξει με την εργασία τους την εταιρεία, οδηγεί ανθρώπους στην ανεργία και στην εξαθλίωση και δημιουργεί μαρασμό τις τοπικές κοινωνίες και αγορές τριών νομών, συμπεριλαμβανόμενης και της Εύβοιας.

Τώρα είναι η στιγμή που όλοι μας θα πρέπει να δείξουμε την αλληλεγγύη μας προς τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ. Με ενότητα και αγώνα να αντικρούσουμε τα αντεργατικά σχέδια της κυβέρνησης για τη ΛΑΡΚΟ. Να μη χαθεί καμία θέση εργασίας και κανένα δικαίωμα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ. Να μην περάσει κανένα σχέδιο για την επόμενη μέρα που να μην περιλαμβάνει τους εργαζόμενους.

Το σωματείο μας καλεί τους εργαζόμενους της ΦΑΜΑΡ να σταθούν στο πλευρό και να στηρίξουν τον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ. Συντασσόμενοι με τα σωματεία της ΛΑΡΚΟ να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας, συμμετέχοντας και στηρίζοντας κάθε ενέργεια και κινητοποίησή τους.  Συμμετέχουμε στη σύσκεψη των σωματείων του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας τη Τρίτη 08/02 στις 18.00 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, στην ευρεία σύσκεψη των σωματείων την Κυριακή 13/02 στις 10.00 π.μ στην Λάρυμνα και σε όποια κινητοποίηση αποφασιστεί.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ – ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ                        ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Κατεβάστε την ανακοίνωση σε pdf

Πίσω

Επαφή

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΑΜΑΡ

Μ. Φριζή 10 - ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΥΒΟΙΑΣ - 34100

48ο χιλ. Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ, ΑΥΛΩΝΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

6944603856

Σωματείο Εργατουπαλλήλων ΦΑΜΑΡ

Υλοποιήθηκε από Webnode