ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΛΙΜΟΥ

2022-07-03 11:11

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΛΙΜΟΥ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι του Αλίμου

Στη τελευταία συνάντηση με τη διοίκηση ενημερωθήκαμε ότι οι προγραμματισμένες εργασίες στο εργοστάσιο τελικά δεν θα γίνουν, παρά μόνο οι ετήσιες εργασίες συντήρησης, και άρα δεν υπάρχει λόγος για κλείσιμο μεγαλύτερο του καθιερωμένου της καλοκαιρινής άδειας. Θεωρήσαμε λοιπόν ότι το πρόβλημα το πως θα απασχοληθούν οι εργαζόμενοι είχε τελειώσει.

Παρόλα αυτά πληροφορηθήκαμε από εργαζόμενους του τμήματος ότι το τελευταίο διάστημα πιέζονται από προϊσταμένους να πάρουνε όλη την άδειά τους και ότι θα χρειαστεί επιπλέον να πάνε σε άλλα εργοστάσια ή να πάρουν άδεια άνευ αποδοχών. λόγω ότι το εργοστάσιο θα κλείσει μεγαλύτερο διάστημα προφανώς γιατί φέρανε τη παραγωγή πιο μπροστά λόγω των αναμενόμενων εργασιών.

Άμεσα το σωματείο μας έκανε παρέμβαση στην κεντρική διοίκηση ξεκαθαρίζοντας ότι οι εργαζόμενοι που έβαλαν πλάτη όλο το προηγούμενο διάστημα υπερβάλλοντας εαυτούς για να μπορέσει η δουλειά να βγει έγκαιρα ώστε να γίνουν οι εργασίες δεν έχουν καμία ευθύνη για τον κακό προγραμματισμό του τμήματος. Δεν θα πληρώσουν και τη νύφη τώρα. Ξεκαθαρίσαμε επίσης  ότι οι συνεχείς παλινωδίες  των υπευθύνων του τμήματος έχουν κουράσει και εκνευρίσει τους συναδέλφους μας με αποτέλεσμα το σωματείο μας και οι εργαζόμενοι να μην δεχόμαστε άλλη λύση πέρα από το να εργαστούν κανονικά οι συνάδελφοι του Αλίμου κανονικά στο χώρο τους.

Σήμερα η κεντρική διοίκηση μας ειδοποίησε ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα, το εργοστάσιο θα κλείσει το καθιερωμένο του καλοκαιριού των τριών εβδομάδων και για όσο υπόλοιπο χρόνο χρειαστεί οι εργαζόμενοι θα απασχοληθούν κανονικά στο χώρο τους.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Κανείς δεν μας χαρίζει τίποτα. Με τον ιδρώτα μας, και ρίχνουμε πολύ ιδρώτα, παίρνουμε τους μισθούς μας. Με τις πλάτες μας η εταιρεία έχει καταφέρει να είναι αυτή που είναι. Μόνο με τον αγώνα μας και την ενότητα μας στους χώρους δουλειάς μας μπορούμε να διεκδικήσουμε αξιοπρέπεια στην εργασία μας και στις ζωές μας. Αυτή είναι μια περίοδος διαβούλευσης για την ετήσια αύξηση. Πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση και αγωνιστική ετοιμότητα για να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει. Συσπειρωμένοι με το Σωματείο μας και τη βοήθεια της Ομοσπονδίας μας θα το κερδίσουμε.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

     ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ                ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Κατεβάστε την ανακοίνωση σε pdf

Πίσω

Επαφή

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΑΜΑΡ

Μ. Φριζή 10 - ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΥΒΟΙΑΣ - 34100

48ο χιλ. Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ, ΑΥΛΩΝΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

6944603856

Σωματείο Εργατουπαλλήλων ΦΑΜΑΡ

Υλοποιήθηκε από Webnode