ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΞΑΩΡΟΥΣ

2022-05-03 18:49

 

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε, ότι μετά από τους συνεχείς όλα αυτά τα χρόνια αγώνες και πιέσεις, πραγματοποιήθηκε ένα πάγιο αίτημα του σωματείου μας, αυτό της επαναφοράς σε οκτάωρη σύμβαση εργασίας όλων των εξάωρων συναδέλφων μας.

Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την απόφαση της τωρινής Διοίκησης της Εταιρείας η οποία δείχνει να αντιλαμβάνεται όλα όσα υποστηρίζει το Σωματείο μας όλα αυτά τα χρόνια, να επανορθώνει μια αδικία προς τους εργαζομένους που έγινε από τη προηγούμενη ιδιοκτησία και κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση αυτής της δημιουργίας καλύτερων συνθηκών εργασίας για τους εργαζόμενους της ΦΑΜΑΡ, όπως ζητάει συνεχώς το Σωματείο μας, και δηλώνει η Διοίκηση πως επιθυμεί.

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι αυτή είναι μια δική σας νίκη, που δείχνει ότι όταν είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι και συσπειρωμένοι μέσα από το Σωματείο μας, οι αγώνες μας μπορούν να έχουν ευτυχή κατάληξη και να δημιουργήσουν καλύτερες συνθήκες εργασίας για όλους μας.

Κανείς μόνος του, οργανωθείτε στο Σωματείο μας για να προασπίσουμε και να διεκδικήσουμε τα δικαιώματα μας και να βελτιώσουμε τις ζωές μας.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ                       ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Κατεβάστε την ανακοίνωση σε pdf

Πίσω

Επαφή

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΑΜΑΡ

Μ. Φριζή 10 - ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΥΒΟΙΑΣ - 34100

48ο χιλ. Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ, ΑΥΛΩΝΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

6944603856

Σωματείο Εργατουπαλλήλων ΦΑΜΑΡ

Υλοποιήθηκε από Webnode