ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

2017-02-11 13:17

Συνάδελφοι προς ενημέρωση σας έχουμε ζητήσει συνάντηση με τη διεύθυνση της εταιρείας για να συζητήσουμε τα παρακάτω θέματα. Μόλις η συνάντηση πραγματοποιηθεί θα υπάρχει και η αντίστοιχη ενημέρωση από το σωματείο μας.

1. Την επαναφορά των συναδέλφων μας που είναι με εξάωρη σύμβαση σε οκτάωρη κανονική απασχόληση. Οι εργαζόμενοι απασχολούνται συνεχώς από την υπογραφή της σύμβασης τους οκτάωρο, χάνοντας κατά τη διάρκεια των αδειών τους ασφαλιστικά δικαιώματα και ωρομίσθια, χωρίς κατά την άποψη μας δικαιολογημένη αιτιολογία.
2. Την διαμόρφωση των αδειών αδείας για τους εργαζομένους με τη συμμετοχή τους, σεβόμενοι το σκοπό της άδειας που είναι η αναψυχή του εργαζόμενου, καθώς και τη νομοθετική διαδικασία που τις ρυθμίζει.
3. Την επαναφορά των εργαζομένων οι οποίοι δουλεύουν μόνιμα στην εταιρεία, με καθεστώς εργολαβίας σε καθεστώς ΦΑΜΑΡ. Κατά καιρούς ακούγονται διάφορα παράπονα για τους εργολάβους με τελευταία κίνηση καθυστέρηση ολιγοήμερη είναι η αλήθεια, στη πληρωμή της μισθοδοσίας. Θεωρούμαι πως δεν υπάρχει λόγος να μην έχουν την ίδια μεταχείριση συνάδελφοι μας που δουλεύουν μόνιμα μαζί μας.

Η πορεία της εταιρείας είναι κερδοφόρα και η ίδια η εταιρεία υγιής, πάντα με τα λεγόμενα της διοίκησης σε κάθε ευκαιρία, οπότε δεν βρίσκουμε το λόγο σε αυτή τη πορεία να υπάρχουν συνάδελφοι μας που δεν εργάζονται με τους ίδιους όρους με τους υπόλοιπους συναδέλφους τους.

Θα θέλαμε η συνάντηση να οριστεί το διάστημα μεταξύ Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου και Παρασκευής 24 Φεβρουαρίου 2017.

Το αίτημα της συνάντησης εδώ