ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΦΑΜΑΡ ΓΙΑ ΤΡΙΜΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

2016-11-02 10:49

ΠΡΟΣ:  

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΜΟΙΒΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

KOINΟΠΟΙΗΣΗ: 

HR FAMAR 

ΠΟΙΕ-ΦΣΕΚ 

ΕΚ ΕΥΒΟΙΑΣ

 

ΘΕΜΑ: ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΑΜΑΡ.

 

Κύριοι

 

Η εταιρεία ΦΑΜΑΡ ανήκει σε πολυεθνικό όμιλο στον οποίον ανήκουν εταιρείες στην Ευρώπη. Ο όμιλος ανήκει  στους ιδιοκτήτες των supermarket Μαρινόπουλος εξ όσων γνωρίζουμε. Με αφορμή την κατάσταση στα supermarket Μαρινόπουλος αλλά και της εξωδικαστικής διαδικασίας ονομαζόμενης “συμφιλίωσης” που βρίσκεται η Γαλλική ΦΑΜΑΡ με τους δανειστές, σύμφωνα πάντα με τον Διευθύνων Σύμβουλο της ΦΑΜΑΡ Ευρώπης, έχουμε αποστείλει επιστολή (επισυνάπτεται υπόμνημα με αρ πρωτ 46 - 03/09) με σαφή ερωτήματα στη διοίκηση της Ελληνικής ΦΑΜΑΡ με κίνητρο την ανησυχία και αγωνία μας για τη διασφάλιση της απασχόλησης των 1100 περίπου εργαζομένων που έχει αυτή τη στιγμή η εταιρεία, στην οποία η διοίκηση αρνείται να απαντήσει (επισυνάπτεται η απάντηση της εταιρείας) και να ενημερώσει τους εργαζομένους.

 

Παρακαλούμε να συγκαλέσετε ΑΜΕΣΑ τριμερή σύσκεψη με την φαρμακευτική Εταιρεία FAMAR με την συμμετοχή της Ομοσπονδίας ΠΟΙΕΦΣΕΚ  και του ΕΚ Εύβοιας με τα παρακάτω ερωτήματα και θέματα:

 

·       Γιατί η διοίκηση της εταιρείας ΦΑΜΑΡ δεν απαντάει στα δίκαια ερωτήματα που θέτουμε στην επιστολή μας και προέρχονται από την ανησυχία μας για το μέλλον της εταιρείας, το οποίο είναι άμεσα συνδεδεμένο με την ίδια μας τη ζωή.

·       Γιατί η εταιρεία αποφεύγει να μας συναντήσει εδώ και 3 περίπου μήνες.

·      Γιατί μια ανακοίνωση ενημέρωσης (επισυνάπτεται η ανακοίνωση με αρ. πρωτ. 44 - 18/07 ) των εργαζομένων που εξέδωσε το σωματείο μας με αφορμή την κατάσταση στα supermarkets, προκάλεσε την επίθεση στελέχους της διοίκησης κατά του σωματείου. 

Με τιμή 

το σωματείο

Δείτε το αίτημα εδώ

 

Πίσω

Επαφή

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΑΜΑΡ

Μ. Φριζή 10 - ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΥΒΟΙΑΣ - 34100

48ο χιλ. Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ, ΑΥΛΩΝΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

6944603856

Σωματείο Εργατουπαλλήλων ΦΑΜΑΡ

Υλοποιήθηκε από Webnode